Dorma

 

DORMA HSW predstavlja sistem zložljivih sklopnih drsnih steklenih sten, ki omogoča učinkovito in prilagodljivo oblikovanje oz. predeljevanje prostorov in tudi zaščito pred zunanjim svetom. Vodila HSW omogočajo ravne, lomljene in linije v loku ter številne druge načine zlaganja oz. parkiranja elementov, tako da zadostijo večini primerov iz prakse. Prednost DORMA HSW, ki jo je potrebno poudariti je čista talna linija. Pomeni, da ne potrebujejo talnega vodila in tako minimalno posegajo v prostor.

Premične steklene sten DORMA HSW so primerne tako za novogradnje kot tudi za modernizacijo obstoječih prostorov. Stene HSW so lahko izložba vašega prostora.

 

Več si lahko preberete v tehnični brošuri.

 

hsw g 1200x1200.jpg image slider product image slider zoom  hsw station 1200x1200 image slider product image slider zoom

 Moderne Bildungseinrichtungen HSW 892x432

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR