Dorma

 

DORMA ponuja napredno, kakovostno in visoko specializirano okovje za evakuacijske poti in izhode v sili. DORMA panik okovje ločimo na PHA in PHB sisteme okovja za izhode v sili. S temi skupinami izdelkov DORMA v celoti pokriva praktično vse zahteve (tudi namestitev na steklena vrata), ki se pojavljajo v javnih prostorih oz. praksi. DORMA panik okovje je zaradi inovativne zasnove enostavno za namestitev in v vsakem primeru zagotavlja varnost, tudi v primeru preobremenitev.

 

Vrste DORMA panik okovja za izhode v sili:


  • PHA 2000 – »crossbar«;
  • PHB 3000 – »pushbar«;
  • PHT - modularno panik okovje;
  • PHA 2500 – sistem primeren za najzahtevnejše aplikacije. Zaporni mehanizem je vgrajen v sama vrata, nudi široko paleto različnih dimenzij in funkcij panik ključavnic.

 

PANIC sistem za izhod v sili

pha 2500 052137 1200x1200.jpg image slider product image slider zoom01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR