Dorma

 

GRAL sistem steklenih tuš kabin. GRAL (v lasti podjetja DORMA) je eno izmed vodilnih podjetij na svetu specializirano za steklene tuš kabine z razširjenim programom. Kakovost in kvaliteta, ki odlikujeta GRAL steklene tuš sisteme (okovje), dokazujejo vsi potrebni certifikati in izpolnjeni normativi. GRAL tuš sistemi nudijo širok nabor izdelkov, ki omogočajo izpolnitev praktično vseh potreb iz prakse. Program obsega naslednje sisteme tuš kabin:

 

 

 

GRAL tuš sistemi kot že prej omenjeno, ponujajo rešitev za vse možne situacije. Ena glavnih prednost tuš sistemov GRAL je v individualnem projektiranju. Pomeni, da se vsaka tuš kabina že v sami proizvodnji naredi po točno določenih dimenzijah in vsebuje vse potrebne komponente (tečaji, ročaji, profili in tesnila). S tem dosežemo enostavnost montaže in najvišjo možno kakovost tuš kabin.

 

V ponudi GRAL poleg steklenih tuš sistemov, najdete tudi širok nabor posameznih elementov za tuš sistemov in sicer:

 

 

 

  gral Bild 1 

01 831 90 94, 051 385 160

dorma.hribar@siol.net

Parmova ulica 19, 1241 Kamnik

Sem tehnični predstavnik podjetja DORMA za Slovenijo. Na področju Slovenije opravljam tehnično svetovanje, tehnično svetovanje za vse programe DORMA. Smo pooblaščeni za montažo in servis protihrupnih pomičnih sten MOVEO, za zložljive steklene stene HSW. Montiramo in servisiramo tudi ostale DORMA izdelke programov za navadna kot tudi za avtomatska vrata, Vršimo torej servis in nam je zaupana montaža programa DORMA. Posebno zanimiva so inovativna avtomatska drsna vrata DORMA z imenom MAGNEO. Odlikujejo jih izredno majhne dimenzije, edinstvena možnost in edinstveno delovanje na magnetni blazini. Montiramo tudi ugodno DORMA avtomatizacijo za krilna vrata imenovano PORTEO. Pomagamo pa vam lahko tudi pri vaših tuš kabinah s kvalitetnim priznanim okovjem steklenih tuš kabin GRAL, ki nudi rešitve praktično za vse primere iz prakse.

Vse pravice pridržane, Franc Hribar s.p. 2022| Izvedba: SimonR